Sample title

Filmfront er eid av Pål Frostad som bruker filmfront som hobby og noe meningsfylt å gjøre på i fritiden. Det er derfor ikke meningen å tjene noen penger på siden, men vi har reklame på Filmfront for å forsøke å få ting til å gå i null. Det koster å både utvikle og drive siden. Til nå har ting gått en del i minus, men det er kjekt å holde på og det er interessen som driver oss. Skulle filmfront i fremtiden tjene noen penger ut over at vi går i null så er det meningen at pengene skal gå til de som er med å skrive for siden.

Filmfronts hovedvisjon – ’å gi et oppdatert bilde av hva som skjer på filmfronten, både kommersielt og breddemessig internasjonalt og opp igjennom historien, samt dekke norsk film på en grundig, særegen og god måte.’. 

                                        filmfront.no

På Filmfront.no kan du ikke se film, men vi har kun informasjon om film og TV. Vi er per i dag Norges nest største filmdatabase med informasjon om rundt 9000 TV-serier, 38000 spillefilmer, 2300 dokumentarer, 4600 kortfilmer, 7000 filmanmeldelser og over 270 000 skuespillere og filmfolk. Vi har også et tilhørende nettsamfunn der man kan bruke filmdatabasen til en rekke artige ting som å styre sine egne filmlister, svare på quiz om film og gi karakter til filmer og serier, og masse mer.

IMDb is the world's most popular and authoritative source for information on movies, TV shows and celebrities. Products and services to help fans decide what to watch and where to watch it include: the IMDb website for desktop and mobile devices; apps for iOS and Android; and X-Ray on Prime Video. IMDb also offers a free streaming channel, IMDb TV, and produces IMDb original video series and podcasts. For entertainment industry professionals, IMDb provides IMDbPro and Box Office Mojo. IMDb licenses information from its vast and authoritative database to third-party businesses worldwide; learn more at developer.imdb.com. IMDb is an Amazon company. 
https://www.imdb.com/

Sample title